Vreau Ca$$a Loco in concert
 
E oficial.. Albumul nou OACADI e pe piata! (15-11-2007)

Dupa ce am spart urechile toata vara cu "Nu esti tu un pic cam prost", lansam acum cel de-al saselea album. Primul single a stat in RT100 fara videoclip 12 saptamani certificand inca o data faptul ca singura trupa de succes din Romania care nu canta despre dragoste este Ca$$a Loco.
Anul 2007 a fost unul foarte bun pentru Ca$$a Loco. Am lansat cel de-al cinsprezecelea clip al trupei ("Nu esti tu un pic cam prost") si acum, dupa un sezon plin de concerte si evenimente in toata tara, ne pregatim de promovarea noului album OACADI.
OACADI. Cu accentul e "i". E varianta romaneasca a cuvantului entertainer. Dupa sute de evenimente in care ne-am dat seama ca cel mai apropiat cuvant legat de activitatea noastra, de ce suntem si ce facem, este OACADI = OAmeni CAre DIstreaza!
Din punct de vedere muzical, noile piese de pe acest album sunt mai dance, mai electro decat pe albumele anterioare, demonstrand o evolutie clara. Mesajul si versurile raman insa 100% Ca$$a Loco.
O sa fiti surprinsi sa alfati ca avem pe acest nou single o piesa in colaborarea cu Andreea Balan. AVem piese pentru radio, pentru oamenii de radio, cat si pentru publicul larg, amator de carcoteala si satira muzicala.
Clipul urmatorului single, pe care deja il puteti asculta cumparandu-l on-line de pe siteul musicmall.ro, va fi filmat la finalul acestei luni. Va invitam sa cumparati acest album si sa evitati nervii depusi cautarii lui pe siteurile de mp3-uri furate. Cumparearea muncii unui artist e un semn de respect!
Ca$$a Loco va saluta si va astepta cu recenziile voastre sincere pe adresa redactiei!


toate stirile