Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Comunicatul Saptamanii - Oana Zavoranu s-a cuplat cu Chivu si s-a vopsit blonda! (05-10-2007)

Ceea ce parea de-a dreptul incredibil s-a produs! Cine ar fi crezut?! O asemenea pereche nu putea fi prezenta nici in imaginatia celor mai inventivi jurnalisti!
Bun! Acum respira, pregateste-te sa te enervezi si sa ma injuri si afla ca ai citit acest titlu, te-ai gandit ca o sa descoperi cea mai tare barfa din acest final de an si de fapt nu e vorba de nimic adevarat! Absolut nimic! Doar un titlu care daca e pe prima pagina vinde cateva zeci de mii de exemplare iar daca apare pe vreun site are mii de accesari!
E corect ceea ce am facut? NU! Ii pasa cuiva ca in fiecare zi inghitim toate porcariile in presa din Romania? NU hotarat! Jurnalismul in prezent poate fi pus de cele mai multe ori intre ghilimele pentru ca mari ziaristi sunt la baza ingineri, lacatusi sau economisti iar cei ce au terminat facultatea de “specialitate” au trecut pe la scoala ca rata prin apa. Nu exclud faptul ca avem oameni seriosi in presa din tara noastra.
Ashea shi? Cata lume ii citeste? Ziarele “Cotidianul” si “Gandul” renunta la editia de sambata pentru ca vand doar cat sa plateasca doua Trenta Pizza pentru tura de noapte -nici prin vis nu le-a trecut sa scoata editii de duminica- iar publicatiile “de scandal” fac vazari de sute de mii de exemplare sapte zile din sapte.
Cu acest articol nu fac pe desteptul... Pur si simplu va spun ca in acest moment titlul vinde ziarul. Ah da... si magariile! Cand citesti marele continut te trezesti ca nu s-a intamplat nimic senzational, ca povestea de pe coperta ziarului e o vrajeala ieftina insa in limbaj popular in fiecare zi cei mai multi consumatori de presa “pun botu la greu”.
Vrea romanul sa afle cum se numesc sanii Simonei-Senzual? Cum s-a patat cu inghetata Andreea Marin? De cate ori si-a rasucit mustata Adrian Sarbu sau cum cea mai mare vedeta a patriei Cristina Printesa R&B (cum cine e Cristina?!) a salvat o matza plouata ca sa o impresioneze pe soacra-sa?! Ca vrea, ca nu vrea subiectele simple si despre “vedete” (sublime dar inexistente in Romania) se citesc, se mananca, se devoreaza. Si atunci ce mai ramane? Sunt doua variante:

a)Esti revoltat? Nu mai citi presa, nu accesa internetul , nu trece NICIODATA prin Dorobanti, nu merge la meciuri, nu asculta radio si in nici un caz nu deschide televizorul!

b)Iti place sa aflii toate stupizeniile astea?! Dormi acoperit de Can-Can, trezeste-te, mergi la baie si citeste Star si Ciao, bea cafeaua intrand pe www.zoso.ro, impacheteaza-ti feliile de salam in “Libertatea” si urmareste fiecare editie a “Povestirilor de noapte” de la Acasa Tv! Astfel viata ta va fi mirobolanta!


» toate stirile