Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Comunicatul Saptamanii - Blogging Romania (10-08-2007)

Imi vine sa ne facem blogg! Ne vine sa imi fac blogg. Scriu ca si cum nu ar trebui sa pastrez tonul "cravata-camasaalba-pantalondestofa-pantof". Ca si cum as fi pe blog. Nu de alta, dar am impresia ca in 2-3 ani, bloggul va depasi jurnalistica, pentru ca varstnicii semnati anii 90, nu isi vor mai da banutzii pe copacii taiati in forme colororistice gen Click sau alte prostii.
Stau si ma minunez. Ma gandesc ca ieri seara, aflat in minunata statiune Neptun, am privit alaturi de niste prieteni ce gandesc la fel ca noi, 3 ore consecutiv Taraf TV! Ei bine, am vazut o televiziune onlain, in care banu face legea! Daca dai un semese cu 3,43 centi de dolari sau euroi (ca tu alegi, in functie de reteaua folosita) , schimbi cand vrea muschiul tau! Schimbi clipu, ca e la cap ca e la coada! Genial! Ii tai elanu lu Minune cat ai clipi. Mare meserias baiatu asta, patronu de isi zice Prigoana! Banu pe prost se face! Asa cum statu face pe noi, asa si Prigoana face pe vanzatorii de lalele si nu numai! Am vazut clipuri si clipuri, mesaje si idei dementiale. Stand stramb si judecand drept, mareea de votanti Basesq sunt fanii acestui gen! Manelaria ar fi un subiect Antena3, demna de Ciutacu si Gadea,perfect pentru intrebarea : are sau nu valoare Nicolae Guta?! Credeti caco pii vor fi sau nu beneficiarii testamentelor?!
E incredibil! Va rog sa aveti rabdarea necesara probarii inculturii si mesajului mega primar al versurilor puerilo-cretine! Stiu ca inventam cuvinte dar statusul culturii celor care sunt in momentul acesta pe Taraf ne obliga! Doar cine are dusmani si bani are si valoare. Q.E.D.
Am fost pusi in fata unei realitati dureroase. Omul care gandeste si are niste carti citite la activ, respectiv mai "inteligent" decat pleava, isi insuseste proverbul "nu imi fac de lucru cu prostul".Problema este urmatoarea! Folosirea abuziva a acestui proverb nu face decat adancirea in mlastina inculturii, a prostului gust si a parerii de rau! Mi-e sila sa privesc stiri, programe asa-zis "divertisment", sa citesc interviuri cu vedete pop sau vipuri made-in-romania!
As vrea sa vad mai des personaje de la care sa "fur" idei! Personaje pe care sa le invidiez pentru idei, viteza si eficienta. Sa ma pot dezvolta. Ca pot invata. Pacat ca barierele teve sunt strans legate de masa! Masele care strang cele 50 si ceva de procente votante de DA! Ramane sa raman la Bloguri! Idei pe care daca le acceptam, le putem citi si de ce nu folosi! Asa ca Zoso, Andressa sau Comanescule, scrieti! Noi va citim si comentam!


toate stirile