Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Ca$$a Loco: Sezonul Toamna-Iarna (21-10-2008)

Intotdeauna cand va ganditi ca nu mai stiti nimic de noi, credeti-ne pe cuvant : nu stam degaba! In fiecare zi ne mai vine o idee, mai pregatim un lucru “tampit” pentru show-ul nostru sau ne mai intalnim cu cineva pentru a pregati un show, o colaborare. Pe de alta parte daca sunteti din cei care ne abordati cu: “nu v-am mai vazut pe la tv” trebuie sa va “dezamagim”! Nici nu suntem asa de interesati sa aparem la anumite emisiuni cu “vedete” de doi lei si in orice conditii. Ramanem fideli principiilor noastre si o sa aparem cand avem ceva de promovat sau la emisiuni alese de noi. Pana la finalul anului o sa ne puteti vedea in mai multe locuri. De la Bistrita pana la Piatra Neamt, de la Timisoara pana la Satu Mare, etc.
Cel mai important lucru pentru noi in acest moment este dezvoltarea conceptului Ca$$a Loco Show. Astfel un concert sau un recital Ca$$a Loco nu este compus doar din 10 piese. Sunt o gramada de momente amuzante, haioase sau nebune care dau culoare si consistenta aparitiilor noastre. De aceea in Ca$$a Loco au mai intrat trei “nebuni”. Edi-Dj si producator muzical, Catalin - omul, oameni ce stau pe scena cu noi si asigura un sunet bun, cat si Dacian care e probabil cel mai fresh si amuzant personaj nou din show bussinesul romanesc. Un exemplu despre ce inseamna Ca$$a Loco Show, va fi joi 23 octombrie, la Happy-Hour cu Maruta la Pro Tv.
Desemenea va anuntam cu bucurie ca s-a relansat site-ul oficial Ca$$a Loco de hi5: http://hi5.com/friend/102413629--Cassa%2BLoco--Profile-html. In curand si cel de myspace, ambele prin munca si amabilitatea Alexandrei, prietena noastra.
Iar cand va plictisiti de chestiile de zi cu zi si aveti chef de comentarii intrati pe www.cassaloco.com/blog


» toate stirile