Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Cine are noroc are, la Realitatea TV cu Mihai Tatulici. (12-03-2008)

"Postul Realitatea TV va difuza din 16 martie, in fiecare duminica, intre orele 16:15 si 18:00, emisiunea "Cine are noroc, are" - un talk-show de publicistica si investigatie moderat de Mihai Tatulici, care va realiza, in fiecare editie, o radiografie a unei comunitati locale din Romania si a modului in care banii publici sunt administrati de consiliile locale.
Noua emisiune va cuprinde diverse genuri publicistice (ancheta, reportaj, investigatie, interviu), parerile localnicilor despre problemele comunitatii si despre modul in care primarul si Consiliul Local administreaza banii publici, un talk-show in direct unde vor participa cetatenii, primarul, consilierii locali, ministri si diversi alti membri ai comunitatii. Laitmotivul emisiunii este refrenul formatiei Cassa Loco - "Cine are noroc, are".

"Conceptul noii noastre emisiuni este acela de a aduce in fata telespectatorilor cea mai completa si mai scandaloasa radiografie a tranzitiei romanesti - organizarea comunitara, coruptia si ilegalitatea ei. Vom vorbi despre cine are noroc sa administreze banii publici si despre cine n-are noroc sa administreze banii publici. Vom aduce in lumina reflectoarelor marile averi ale micilor primari", a declarat Mihai Tatulici, realizatorul emisiunii "Cine are noroc, are".


toate stirile