Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Ca$$a Loco infiinteaza sindicatul A.U.R.! (31-01-2008)

Situatia artistilor din Romania este in acest moment critica. Desi platesc taxe si impozite, artistii nu au aceleasi drepturi ca oricare dintre cetatenii tarii. Pentru a lua in discutie doar doua cazuri, ei nu isi pot achizitiona o locuinta decenta in care sa isi duca traiul (agitat sau nu!), decat daca dispun de toata suma ceruta de proprietar. Deoarece bancile din Romania nu acorda credit artistilor, ei nu se pot baza pe un venit fix. Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca artistii nu se pot baza pe un venit dupa “pensionare”!      
De aceea, constituirea unei organizatii care sa sustina drepturile artistilor si care sa ii reprezinte in fata posturilor de radio si televiziune, a organizatorilor de concerte si evident a guvernului, a devenit in acest moment absolut indispensabila. Ca$$a Loco preia inca o data initiativa si infiinteaza sindicatul AUR (Artisti Uniti pentru Romania).
AStfel, prima intalnire a A.U.R va avea loc in cursul lunii februarie. Asteptam toti artistii interesati de soarta lor la congresul de constituire!


» toate stirile