Vreau Ca$$a Loco in concert
 
Gatsby from Piatra-Neamt (29-11-2007)

Am ajuns in mai putin de 3 minute, fiind grabit si de frig, si din strada am vazut ca e de bine. De multe ori am un “feeling” bun doar cand vad o cafenea sau un restaurant, si niciodata nu m-am inselat. Insa acum toate asteptarile au fost doborate. Incep prin a va spune ca nu exista termen de comparatie cu nici o cafenea din Bucuresti. Incepand de la scaune, bar, tinuta chelnerilor, usi, mese, muzica, cafea, temperatura ?i terminand cu toaleta totul este incredibil de frumos, asortat, potrivit, de calitate,
din “film”. M-am asezat la masa, am baut un cappucino facut din cafea Davidoff, insa nu am reusit sa stau prea mult jos. Am facut turul acelui loc si mi-am pus o dorinta! Nu ar putea sa fie mutat cu totul în Bucuresti? Am baut un Merlot din Chile, Misiones de Regno si mi s-a facut ciuda inca o data gandindu-ma la oferta banala de vinuri din alte locuri. Discutia a fost savuroasa si insotita de un trabuc Romeo y Julieta, iar atmosfera excelenta, insotita de muzica ce se auzea la cel mai bun volum, ne-a facut sa revenim dupa cateva ore si dimineata, inainte de plecare.

Sper sa vad un “Gatsby” ?i în Bucure?ti si în Cluj. Oricum s-ar numi, oriunde ar fi, oricine ar fi proprietarul lui as merge acolo, m-as relaxa, as savura pauzele de stres si nervi altfel. Cu cat mai multe locuri bune cu atat mai putine ganduri rele.


» toate stirile