Vreau Ca$$a Loco in concert  Leonard
E undeva un punct al meu pe care nu o
sa-l cunosc niciodata. Acolo se afla fericirea pe care mi-o doresc si nu o sa o cunosc. Nu cred ca imi doresc asa de mult sa fiu fericit . Daca mi-as dori cu pasiune, cu patima, cu dragoste adevarata sau rabdare as putea ajunge la acel punct.

Cred de fapt ca sunt foarte aproape de multe ori dar se intimpla ceva destul de ciudat . Ma ridic in picioare iar apoi in varful degetelor si sint la un milimetru de acel punct. Chiar cred ca as putea sa-l ajung . Nu as putea, sunt sigur ca as putea. Ei bine in acel moment incep sa cobor putin. Sa ma las mai jos. Sau sa indoi degetele. Toate astea incet, ferindu-ma de lume si incercind sa fac lucrurile sa para altceva. Tipul asta de gesturi par caracteristice unui Rac ca mine dar nu am fost mereu asa… Acum asa sunt si nu ma deranjeaza acest lucru deloc.

Vroiam sa fiu in virful muntiilor si sa ascult muzica . Muzica greierilor si a apei care se sparge de malul lacului. Vroiam sa ma uit la televizor. Cel al naturii care imi ofera filme color cu albastru de cer, verde de pajiste, maro de pamint sau pastel de flori de cimp . Asta pot spune cu certitudine ca vreau . Fara sa ma mai gindesc. Nu mai vreau sa ma gindesc la consecinte si nu o fac. Nu vreau sa dau explicatii nimanui, nu vreau sa fiu batut la cap atit timp cit eu nu o fac. Pot sa fiu calm si linistit dar pot si sunt uneori rau si razbunator. Pot sa fiu comunicativ si binedispus atit timp cit ma abordati normal. Nu trebuie sa fiti oficiali sau protocolari. Astept doar decenta si o sa ne intelegem bine. Judecati-ma dupa ce va raspund la un mail, dupa ce vorbim direct si nu o faceti din ceea ce ati auzit despre mine. Si daca chiar va doriti sa ma stiti mai bine cititi cartea mea. E un roman oarecum autobiografic care pina acum a surprins toate persoanele ce l-au citit pina acum. Se numeste “Un Rol Pentru Andra”- editura Polirom .

Astept sa imi scrieti. Poate vorbim doar, poate ne imprietenim, poate o sa colaboram sau de ce nu, poate o sa ne “certam” pe niste subiecte interesante .

leonard@cassaloco.com

Inapoi la biografia generala


    Cosmin
    Bogdan