Vreau Ca$$a Loco in concert
   Cosmin
Sunt satul de ipocrizia si imbecilitatea ce ma inconjoara. Daca as putea-o vinde, cred ca l-as depasi pe linie continua pana si pe Onasis. Nu mi-a placut niciodata sa ma lansez in discutii pro sau contra despre niste lucruri pe care nu le cunosc. Ma super oripileaza cand vad oameni sau mai rau, ziaristi-ziariste, care vorbesc despre Ca$$a Loco, ca si cand i-ar cunoaste ca pe degetul lor mic. Dar fara a avea macar bunul simt de ale asculta sau studia 45 de minute munca. E un semn de respect. Recomand o scurta ascultare dupa care inchegarea unui comentariu sau al vreunei caracterizari al personajelor.

Sunt un geaman perfect, otpimist si inflacarat. Ma aprind repede si ma potolesc la fel. Imi place sa rad si cred in terapia prin zambet. Nu astept nimic de la nimeni, asa ca sunt foarte rar dezamagit. Imi plac intrebarile scurte, directe la care poti oferi un raspuns succint. Aleg intotdeauna calea cea mai scurta. Sunt superficial dar niciodata in munca pe care o fac! Sunt mandru de ce am realizat pana acum, dar mai mandru sunt de faptul ca 3 baieti de la "tara" au lansat piese, dictoane, emisiuni, clipuri si carti! Avem cu totii suisuri si coborasuri, dar pana la urma asta e farmecul schiului prin viata! Suntem extremisti si asta poate uneori ne face sa pierdem sau sa castigam.

Ca$$a Loco merge mai departe si o s amai sacaie multa vreme. Ca o durere de masea surda. ProblemA E CA NU AI CUM SA O SCOTI!
Recomand cu draga inima tuturor care ne vad, sa ne asculte, citeasca, si apoi intreba, sau scrie. Iar celorlalti, grija mare la scari!

cosmin@cassaloco.com

Inapoi la biografia generala    Leo
    Leo
    Bogdan