Vreau Ca$$a Loco in concert
   Bogdan
Ce pot eu sa scriu in doar cateva cuvinte despre mine? Nu imi place sa ma descriu sau sa imi fac autobiografia pentru ca, daca mi-ar place, as scrie si eu o carte ca si colegul meu Leonard care s-ar numi "o zi din viata unui monstru". Daca nu sunt scriitor si nu imi place sa ma joc cu cuvintele, in schimb imi place sa ma joc cu sunetele. Imi place sa stau in studio si sa lucrez la sunete noi, la melodii la piese si imi place sa invat de asemenea tot ce poate tine de industria muzicii. Sunt momente in care as vrea sa ma exprim altfel prin muzica mea, dar sunt mega constient de faptul ca lumea nu ar percepe o schimbare majora la noi.

 Solutia este bineinteles sa producem alti artisti prin care sa ne putem exprima cum vrem, iar Ca$$a Loco sa ramana tot asa, doar ca mai profi, mai ironica, mai calitativa. Lucram in studio si la piese club-house, hip-hop, tocmai pt a ne dovedi noua ca putem face si altceva.

Am momente de maxima inspiratie dar bineinteles am si momente de super declin. Urasc figurile feminine cat si cele masculine mai ales cele nefondate. Ma deranjeaza prostia din tara asta, care e din ce in ce mai densa si ajunge sa ii intunece in gandire si pe cei care refuza cu indarjire sa se integreze in ea. E ca o molima sau ca o pandemie daca vrei si cand te astepti mai putin apare si te inghite. Sunt satisfacut insa de faptul ca cu toate astea am cunoscut si avem prieteni dragi, doar oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu noi. Putini, dar de calitate ce-i drept. Cred ca asta e valabil si la fanii nostrii adevarati, care nu sunt triliarde dar acele zeci , care sunt, ne sustin si chiar au inteles ca grupul de interese Ca$$a Loco (care se scrie cu un singur "C" tipule) nu e o trupa de bufoni sau mascarici. Ei stiu ca pe toate albumele avem, pe langa piesele comerciale si anume "phunny" pe care le vede orice Badea Ion la televizor si piese de suflet care se apropie mai de underground si cu care ne mandrim si putem sta in fata oricarei trupe care se da ranita printre blocuri. Din 64 de trackuri cate am numarat zilele astea produse de noi cate stii tu stimate vizitator? 13 clipuri sau nu le mai stii pe toate? In fond si la urma urmei de 10 ani ascult trupe rock. Eu zic ca aia chiar e muzica si am avut din ce invata.

Pentru toata lumea numai bine si vizitati site-ul nostru cu placere sau cu invidie...whateva.


bogdan@cassaloco.com

Inapoi la biografia generala    Leo
    Leo
    Cosmin