Vreau Ca$$a Loco in concert

Ca$$a Loco inseamna: Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha . In august 1999 am semnat primul contract cu Cat Music – Media Services.

In 2003 si 2005 acest contract a fost prelungit pentru ca ambele parti au fost multumite de acesta colaborare.

Iulie 2000 apare primul single si videoclip “Fat Frumos”. Acesta piesa a socat publicul romanesc fiind retinuta si agreeata de copii, tineri , oameni maturi dar si persoane in virsta . Tot in acesta perioada apare primul album “Sorel”.

In 2001 apare maxi-single-ul Fill-Fill de pe care (fapt unic pina in acest moment) au fost extrase 2 single-uri . La piesele “Vand Fan” si “Eterna si Fascinanta Romanie” au fost facute deasemenea videoclipuri . In 2002 apare albumul Goanga si doua noi clipuri : “Goanga” si “Din Dragoste” . In 2003 Ca$$a Loco face prima piesa in care colaboreaza cu o voce feminina: ”E rindul tau”, videoclip realizat de Andreea Paduraru. Acesta piesa apare la rindul ei pe albumul “De Senzatie” – 2004 . “Ce Bine Imi Pare Ca Ai Luat Teapa” si “American Dream” sunt inca doua single-uri de succes de pe acest album.

In 17 noiembrie 2005 s-a lansat cel mai nou album Ca$$a Loco – “Mergi Blat”. Primul videoclip de pe acest album e deja prezent pe posturile de tv specialitate.

Data de 25 noiembrie aduce un alt lucru inedit de la Ca$$a Loco. Un roman de dragoste scris de Leonard Muha. Acesta se numeste “Un Rol Pentru Andra” – editura Polirom.

Alte lucruri importante despre Ca$$a Loco:
  • unica trupa romanesca care nu canta despre dragoste, sentimente, “ai venit si m-ai parasit”, prezenta in singurul top romanesc autorizat si agreat, RT100, care a avut zeci de prezente pe locuri fruntase si doua piese in top10: “Vand Fan” – 2001 (locul 2) si “Ce bine imi pare ca ai luat teapa” 2003 (locul 7) . Alte piese prezente in Rt100 : “Fat Frumos”, “Eterna si Fascinanta Romanie”, “Goanga”, “Din Dragoste”, “American Dream”, “Cea Mai De Treaba Fata Din Lume”.
  • Clipul piesei “Vand Fan” a fost nominalizat la premiile revistei Tv Mania la sectiunea “Cel mai bun clip” al anului 2001.
  • In 2001 am debutat ca prezentatori. Emisiunea prezentata de noi “Vara Ispitelor” a avut cele mai bune cote de audienta pentru o emisiune estivala. Audiente neegalate pina acum.
  • 2002 a insemnat continuarea carierei de televiziune. Serialul Ca$$a Loco (difuzat in perioada aprilie – iunie dupa o idee originala Ca$$a Loco) a avut 14 episoade si este primul sitcom pentru tineret din Romania. Un lucru foarte bun a fost faptul ca pe linga publicul clasic Ca$$a Loco (4-18 ani) serialul s-a bucurat de un succes apreciabil si in rindul altor categorii de virsta sau sociale. Compania Coca-Cola prin marca sa Fanta a fost partener la acest serial, spiritul produsului respectiv fiind potrivit cu cel din “Ca$$a Loco”.
  • Dialog (Orange)-”Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, Arctic, Electrica, Winston, Danone, Fanta, Puma (Ca$$a Loco fiind timp de 2 ani si jumatate imaginea acestui prestigios brand mondial in Romania ), Apple - MacGallery, Jack&Jones(Outwear) sunt doar citeva companii cu care Ca$$a Loco a colaborat cu succes.
Bogdan
Bogdan
Leonard
Leo
Cosmin
Cosmin